Recycling, upcycling… steeds meer mensen doen eraan en menig bedrijf gaat er prat op. Iets met corporate social responsibility. Dus dat kan ik.

Je kent het toch ook wel? Je koopt weer eens schoenen en na twee keer dragen is ‘t het toch niet helemaal en verdwijnen ze onderin de kast om pas bij de volgende grote schoonmaak weer tevoorschijn te komen. En weer terug onderin de kast geplaatst te worden.

Laatst toen ik wat verf over had herinnerde ik me de schoenen van lief Robin en voordat ik het wist waren ze gepimpt tot wat je ziet hierboven. De foto is genomen na minstens 20 km lopen, dus de acrylverf blijft goed zitten als je ze behalve bewonderen ook wilt dragen!

Dat smaakt naar meer en ik zette schoenen op mijn mentale rommelmarktlijstje. Mooie paren voor een makeover kunnen best gedragen zijn, maar niet helemaal afgetrapt. Gelukkig kijk je je ogen uit wat er ligt voor een paar euro.

Heb jij een leuk paar liggen? Neem contact met me op zodat we kunnen praten over kleur en de gelegenheden waar je ze gaat dragen.

Maat 37,5